SHEC

El Mètode Shec es un mètode psicoterapèutic, basat en la neurociència i en com funciona el nostre cervell. Treballa igual que el nostre sistema, com rep i processa la informació i com aconsegueix resoldre situacions complicades de la vida. En poques sessions, podem resoldre aquestes situacions que no han estat resoltes i produeixen malestar emocional.

El Mètode Shec s’aplica en diferents patologies, arribant a l’origen, al moment en que es va gestar el malestar del present, creant noves rutes neuronals, diferents de les que s’estaven utilitzant i que causaven dolor. El resultat és alliberar les càrregues del passat que porta la persona i que es manifesten en trastorns de l’estat d’ànim i del comportament.

Va ser creat per Maruxa Hernando Martínez, psicòloga i pionera a Espanya en la utilització de varies teràpies d'INTEGRACIÓ I SINCRONITZACIÓ CEREBRAL. https://www.metodoshec.com/shec/

Després de més de 30 anys de formació, treball i investigació, crea el MÈTODE SHEC que permet solucionar de forma molt ràpida i eficaç moltes situacions difícils i de gran patiment emocional pel pacient.

Durant els seus anys d'experiència professional ha treballat per unificar els recursos de la psicologia i la medecina juntament amb els avenços de la neurociència, per poder treballar amb la persona d'una manera integral: cos, ment i esperit a través de tractaments més curts, profunds i eficaços.

 

 
On estem?
Carrer Barris i Buixó, 5, 1r, 4a.
17200 - Palafrugell
 
Tel 972610896 - 665782727